Kandidaat-Notaris Real Estate

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Privaatrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Ter uitbreiding van de praktijkgroep Real Estate van ons kantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een startende kandidaat-notaris.

Over het werk

In vrijwel elke sector en discipline waarin NautaDutilh actief is, levert het notariaat een wezenlijke bijdrage. Onze notarissen leveren in de groeiende vastgoedsectie in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor commerciële vastgoed- en financieringstransacties, projectontwikkeling en herstructurering. Je zult adviseren over marktpartijen, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en aannemers, maar ook overheden zoals gemeenten, waterschappen en de Staat der Nederlanden.

Over jou

Ben jij ambitieus, een teamplayer en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan direct via deze link.