Advocaat-stagiar(e) Corporate M&A

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Voor onze praktijkgroep Corporate M&A zijn we per direct op zoek naar een startende advocaat-stagiair(e).

Over het werk

Het corporate M&A team assisteert internationale en nationale corporates, financiële instellingen, investeerders, ondernemers en andere cliënten bij publieke en private transacties zoals openbare biedingen, private overnames en joint ventures, en adviseert daarnaast over diverse ondernemingsrechtelijke onderwerpen zoals corporate governance. Je zult meedraaien in transacties en betrokken zijn bij ondernemingsrechtelijke innovaties.

Over jou

Heb je een sterke persoonlijkheid met een goed analytisch vermogen en cijfermatig inzicht? Solliciteer dan direct via deze link.