Advocaat-Stagiair(e) Taxation

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Ter uitbreiding van de praktijkgroep Taxation zijn we per direct op zoek naar een startende advocaat-stagiair(e).

Over het werk

Het Taxation team begeleidt multinationals en is expert in advisering over international tax planning.
Daarnaast biedt het team volledige begeleiding aan onze meerjarige relaties en zijn we o.a. betrokken bij beursnoteringen, financieringen, PPP projecten, het structureren van beleggingsfondsen (variërend van private equity fondsen en hedge fondsen tot retail beleggingsfondsen en asset pooling), advies over het gebruik van derivaten en het naar voren halen van herstructureringen. Ook ondersteunen we bij conflicten, procesvoering en compliance. 

Het Taxation team werkt nauw samen met andere teams binnen kantoor, zoals Vennootschap & Onderneming en Banking & Finance. Hierdoor profiteren onze cliënten van pragmatische, volledig geïntegreerde fiscale oplossingen.

Over jou

Je wordt betrokken bij advisering op verschillende gebieden zoals herstructuringen, financieringstransacties, emissies van aandelen/obligaties en fusies en overnames.

Word jij enthousiast van het samen zoeken naar innovatieve oplossingen voor complexe problemen? Ben je ambitieus, inhoudelijk sterk, werk je graag in hecht teamverband en heb je interesse in fiscaal recht? Solliciteer dan direct via deze link!