Advocaat-stagiair(e) Capital Markets

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Ter uitbreiding van de praktijkgroep Capital Markets zijn we per direct op zoek naar een advocaat-stagiair(e).

Over het werk

Het Capital Markets team houdt zich bezig met het adviseren over het ophalen van geld op de kapitaalmarkten. Dit doet het team voor zowel Nederlandse als buitenlandse uitgevende instellingen en voor betrokken banken (underwriters / lead managers). Je zult adviseren bij diverse vormen van eigen vermogenstransacties (zoals beursgangen, SPACs, secundaire uitgiftes en claimemissies) en vreemd vermogen transacties (zoals (converteerbare) obligatie uitgiftes). Je zult ook betrokken zijn bij de advisering over allerlei soorten doorlopende verplichtingen voor uitgevende instellingen en/of aandeelhouders zoals op basis van de Market Abuse Regulation, de Transparantierichtlijn en de Wft.

Over jou

Ben jij ondernemend, analytisch sterk en kun jij je goed in problemen en uitdagingen van onze cliënten verplaatsen? Solliciteer dan direct via deze link.