Werkstudent Global Regulatory (Life Sciences)

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Internationaal recht / Europees Recht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Keen to become part of a truly global, collaborative team of professionals? Your journey begins here.

Wil jij tijdens je graag studie praktijkervaring opdoen bij een internationaal kantoor?

Voor onze Global Regulatory unit zijn wij continu op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten in de laatste fase van hun studie Rechtsgeleerdheid die gedurende drie maanden twee dagen in de week beschikbaar zijn als werkstudent. Wij zoeken bij voorkeur studenten met een achtergrond in het Europees recht, Gezondheidsrecht en/of Bestuursrecht heeft. Tijdens een werkstudentschap bij ons op kantoor kom je in aanraking met alle facetten van de praktijk.

Onze Global Regulatory unit houdt zich bezig met Europese en Nederlandse regulering van de Life Sciences sector (geneesmiddelen, biotechnologie, medische hulpmiddelen en levensmiddelen). Er wordt regelmatig geadviseerd en soms geprocedeerd op het gebied van markttoelating, vergunningen, reclame en sponsoring, prijzen en zorgverzekeringen, medisch wetenschappelijk onderzoek, contracten, toezicht en boetes. Onze cliënten zijn voornamelijk innovatieve farmaceutische en/of biotech bedrijven.

Je taken zijn breed en divers, variërend van het analyseren van diverse juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo's, blogs en conceptadviezen, tot het voorbereiden van presentaties. Wij zoeken iemand met een sterk relativeringsvermogen  en oog voor detail.

Geïnteresseerd?

Indien je wilt solliciteren kan dat via deze link. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je je gegevens invullen en je stukken uploaden.  We ontvangen graag je CV, motivatiebrief, cijferlijsten, (stage)beoordelingen, getuigschriften en eventuele overige stukken. Geef alsjeblieft – voor zover mogelijk – ook alvast aan in welke periode je beschikbaar bent voor het werkstudentschap.

Voor vragen kan contact op worden genomen met de HR afdeling via telefoonnummer 020-5533662 of per mail: amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.