Juridisch Medewerker Ondernemingsrecht

Bedrijf
KienhuisHoving
Type
Vacature
Locatie
Enschede
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in het oosten van het land. De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden. KienhuisHoving staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde dienstverlening, multidisciplinaire aanpak en persoonlijke benadering. Het kantoor heeft naast een toonaangevende regionale rol een solide groeiende nationale en internationale praktijk. In totaal werken bij KienhuisHoving  ruim 120 medewerkers, waarvan circa 45 advocaten en 15 (kandidaat-)notarissen. Naast haar hoofdvestiging in Enschede heeft KienhuisHoving een kantoor in Utrecht, hetgeen veel meerwaarde voor de cliënten brengt. KienhuisHoving kent meerdere praktijkgroepen en secties, waaronder de praktijkgroep Ondernemingsrecht.

De praktijkgroep Ondernemingsrecht

De praktijkgroep Ondernemingsrecht adviseert cliënten over diverse ondernemingsrechtelijke onderwerpen zoals fusies & overnames, vennootschapsrechtelijke conflicten en/of (financiële) (her)structureringen. Indien nodig wordt er geprocedeerd. Ook start-ups en investeerders worden gefaciliteerd. Daartoe wordt vanuit de praktijkgroep juridische kennis en expertise beschikbaar gesteld voor startende en groeiende ondernemers - in het bijzonder t.b.v. The Gallery, het bedrijven- verzamelgebouw op de Universiteit Twente.

Ter versterking van de praktijk te Enschede zoeken wij op korte termijn een

JURIDISCH MEDEWERKER ONDERNEMINGSRECHT

Wat bieden we?

Een mooie fulltime startersfunctie waarbij je alle ruimte krijgt om te leren en te groeien. Je zult in eerste instantie worden ingezet in de volle breedte van de ondernemingsrechtelijke praktijk. Na de eerste ervaring te hebben opgedaan en gebleken geschiktheid  bieden wij je de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als advocaat-stagiair en zo mogelijk als getalenteerde jonge advocaat deel te gaan maken van het Gallery-team.

Wat verwachten we?

Je bent (bijna of recent) afgestudeerd in het Nederlands Recht bij voorkeur met een master op het gebied van het Ondernemingsrecht. Je vindt het leuk om je verder te verdiepen in de praktijk. Affiniteit met de genoemde werkterreinen (fusies & overnames, vennootschappelijke vraagstukken e.d.) is een pre, hetgeen bijvoorbeeld blijkt uit de gevolgde vakken, afstudeeronderwerp en/of stage- c.q. werkervaring. Kenmerkend voor jou is een ondernemende persoonlijkheid gekoppeld aan een teamgerichte en doortastende houding.

Interesse?

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Jeroen Gerritsma, advocaat (partner), tel.  088-4804051 of Hugo Hekket, Manager P&O, tel. 088-4804041. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV en cijferlijst kun je richten aan Hugo Hekket, email: P&O@kienhuishoving.nl