Junior recruiter

Bedrijf
Bird & Bird
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Waar ga jij je mee bezig houden?

Bij Bird & Bird zijn wij voortdurend op zoek naar juridisch toptalent. Hierbij zal jij een belangrijke rol gaan vervullen als intermediair tussen de studenten en ons kantoor. In overleg met de Recruitment Manager organiseer jij alle activiteiten en communicatie, maar uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het proces van begin tot einde.

Je organiseert in-house dagen, seminars en bezoekt relevante beurzen en bedrijvendagen. Je haalt energie uit het geven van bijvoorbeeld een sollicitatietraining. Daarnaast benader je actief potentieel interessante studenten en legt contacten met relevante studie- en studentenverenigingen.

Als Junior Recruiter weet je de doelgroep online te bereiken en heb je oog voor de laatste trends op het gebied van Employer Branding. Je weet collega's te enthousiasmeren om samen met jou deel te nemen aan recruitment events om zo de beste kandidaten voor kantoor te bereiken.

Het betreft een functie voor minimaal vier dagen per week voor onze afdeling Recruitment. Naast de Junior Recruiter bestaat de afdeling uit een Recruitment Manager en een Recruitment Assistant.

Profiel

  • Recentelijk heb jij je studie Rechten afgerond;
  • Je hebt actief geweest binnen een studie- en/of studentenvereniging tijdens je studententijd;
  • Als visitekaartje van ons kantoor ben je representatief en je vindt het leuk om de organisatie van events op uitstekende wijze te verzorgen;
  • Je bent creatief, enthousiast, proactief en een echte teamplayer.
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift zijn vereist;
  • Kennis van Adobe Photoshop/InDesign is een pré.
  • Een rijbewijs is zeker noodzakelijk omdat je namens kantoor alle studenten steden bezoekt.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een plezierige en professionele werksfeer. Daarnaast krijg je volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Standplaats: Den Haag

Voor meer informatie over de functie en/of de werkzaamheden nodigen wij je uit contact op te nemen met Ivette Engering (Recruitment Manager) via ons algemene telefoonnummer 070- 353 8800.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan dit profiel, stuur dan je motivatiebrief met CV naar recruitment@twobirds.com.

Op onze websites www.birdbuzz.nl en www.twobirds.com vind je meer informatie over Bird & Bird.