Paralegal notariaat ondernemingsrecht

Bedrijf
Zuidbroek Notarissen
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

ZUIDBROEK IS OP ZOEK NAAR EEN PARALEGAL NOTARIAAT ONDERNEMINGSRECHT

Wil jij de eerste stap zetten of je verder ontwikkelen in het notariële ondernemingsrecht als paralegal? Deze functie is echt iets voor jou als je van diverse werkzaamheden houdt binnen het ondernemingsrecht. Als paralegal bij Zuidbroek werk je nauw samen met notarissen, kandidaat-notarissen en het secretariaat.

Organisatie

Zuidbroek is een jong en dynamisch notariskantoor (30+ medewerkers) met de intentie de komende jaren verder te groeien. Wij zijn gespecialiseerd in notarieel ondernemingsrecht. Ons team bestaat uit specialisten voor wie resultaat en kwaliteit belangrijk zijn. De cultuur is informeel en de collega’s zijn hecht met elkaar.

Functie

In deze functie zal je nauw samen werken met de notarissen en kandidaat-notarissen. Je zal je naast herstructureringen, M&A-transacties ook bezig houden met onder andere oprichtingen, statutenwijzigingen, overdracht- en uitgiftes van aandelen, splitsingen, en het opzetten van certificeringsstructuren en personenvennootschappen. Daarnaast zal je ook regelmatig (fysieke) closings bijwonen en aandeelhoudersregisters bijwerken.

Competenties

Je hebt een afgeronde rechten opleiding en affiniteit met het ondernemingsrecht of je bent al enige jaren werkzaam als paralegal binnen het ondernemingsrecht. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid, bent analytisch, werkt secuur, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamplayer.

Aanbod

In deze uitdagende functie kan je veel leren. Je bent bij het gehele proces betrokken en werkt samen in een hecht team. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het kantoor is gehuisvest aan het Vondelpark in Amsterdam maar zal begin 2022 verhuizen naar een compleet nieuw kantoor met uitzicht over het water vlakbij Amsterdam Centraal.

Meer informatie of solliciteren

Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen aangaande de vacature? Voor meer informatie of om te solliciteren, kun je contact opnemen met Edith Abeen via edith.abeen@zuidbroek.com of 06 8205 7702.