Junior juridisch adviseur privaatrecht

Bedrijf
AT Osborne
Type
Vacature
Locatie
Baarn
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil jij je binnen no-time ontwikkelen tot een juridische professional van topniveau? Werk je graag aan ingewikkelde vraagstukken met een maatschappelijke impact bij opdrachtgevers die er toe doen? Ga je graag direct aan de slag met veel eigen verantwoordelijkheid? Lees dan gauw meer over de functie van junior juridisch adviseur bij AT Osborne.

Wie zijn wij?

AT Osborne helpt publieke opdrachtgevers om wezenlijk bij te dragen aan een toekomstbestendige infrastructuur, een gezonde samenleving en een duurzame leefomgeving. Onze juristen zijn gespecialiseerd in het omgevingsrecht, het aanbestedingsrecht, het bouwrecht en het vastgoedrecht. Wij onderscheiden ons van de advocatuur doordat wij – soms letterlijk – met onze voeten in de modder staan.

De functie

De junior juridisch adviseur privaatrecht die wij zoeken, werkt in multidisciplinaire teams aan uitdagende, maatschappelijke projecten. Je adviseert klanten over uiteenlopende juridische vraagstukken, bijvoorbeeld met betrekking tot aanbestedingsprocedures, contractering of de toepassing van bouwrecht. Ook help je bij de ontwikkeling en uitrol van laagdrempelige juridische producten voor onze klanten. Je werkt steeds samen met ervaren juridisch specialisten binnen het team Legal. Het werk in onze multidisciplinaire omgeving betekent tegelijkertijd dat je bij ons deel kunt uitmaken van projectteams die (bijvoorbeeld) bestaan uit ervaren projectmanagers, adviseurs op het gebied van finance of huisvestingsvraagstukken in de zorg.

Wie zoeken wij?

Wij versterken ons team graag met een (net afgestudeerde) jurist. De ideale kandidaat herkent zichzelf in de volgende kenmerken:

 • Je hebt een master op het gebied van publiekrecht of privaatrecht (waarbij de master Bouwrecht aan de VU geldt als een pré) afgerond of bent een van deze master(s) aan het afronden.
 • Je hebt affiniteit met contractering, aanbestedingsrecht en/of bouwrecht.
 • Je werkt zelfstandig en op een kwalitatief hoog niveau.
 • Je hebt een brede blik en kijkt over de grenzen van het recht/rechtsgebied heen.
 • Je werkt graag in een dynamische, multidisciplinaire omgeving.
 • Je bent energiek, proactief en ondernemend: een echte aanpakker.
 • Je bent klantgericht en je hebt de ambitie om je te ontwikkelen in de rol van adviseur.

You Matter

AT Osborne is niet voor niets ‘a Great Place to Work’. We bieden je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen agenda te bepalen. Je werkt voor inspirerende klanten aan complexe projecten die vragen om een inhoudelijke en pragmatische benadering. Natuurlijk ontvang je een mooi salaris, kan je gebruik maken van onze mobiliteitsregeling (lease, OV) en krijg je een laptop en telefoon van de zaak.

Daarnaast bieden wij, met name gedurende je eerste jaar als ‘Young Osborne Professional’, een aantal handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je een mentor die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling, stel je je eigen ‘Persoonlijk Ontwikkel Plan’ op en krijg je naast de Academy diverse andere trainingen, zoals de meerdaagse training ‘basis adviesvaardigheden’ met andere YOP’ers. Door de mix van projecten, opleidingsdagen en individuele coaching ontwikkel jij je binnen AT Osborne razendsnel.

Binnen ons team van AT Osborne Legal vind je tevens:

 • Een omgeving waarin je in korte tijd veel ervaring opdoet met de werking van het recht in de praktijk.
 • De kans om samen te werken met zeer vakkundige projectmanagers en adviseurs, in rollen die een grote toegevoegde waarde leveren voor onze opdrachtgevers.
 • Een multidisciplinaire werkomgeving, waarin je meewerkt aan het opstellen van juridisch advies, processtukken en beleidsdocumenten.
 • Een innovatieve omgeving, waarbinnen veel aandacht is voor onderzoek naar de toepassing van de focusgebieden bij grote en middelgrote projecten in de infrastructuur en vastgoedpraktijk.

AT Osborne Legal is vaak een voorloper bij het innoveren, toepassen of evalueren van (toekomstige) wetgeving. Dat maakt de functie afwisselend en uitdagend. Lees meer op Legal Services | AT Osborne.

Tot slot, wat ons bijzonder maakt, is de vrijheid om je werk zelf in te richten en datgene te doen waar jij energie uit haalt, met oog voor een goede work-life balance. Naast hard werken vinden we plezier maken net zo belangrijk en zijn wij een hecht team! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze functie? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Joost Meuffels. Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, kun je je CV en motivatie sturen aan recruitment@atosborne.nl onder vermelding van ‘Junior juridisch adviseur. Neem bij algemene vragen ook gerust contact op via dit mailadres.