Juridisch medewerker Amsterdam

Bedrijf
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

JBL&G is op zoek naar ondersteunend talent! Kun jij snel schakelen, goed overzicht houden en sta jij stevig in je schoenen? Dan is de functie van juridisch medewerker bij JBL&G echt iets voor jou! Ben jij gedreven en leergierig, in het bezit van een afgerond WO- of HBO-Rechtendiploma en in de gelegenheid om in Amsterdam te werken? Wacht dan niet langer en laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ondersteun je de jurist in zijn dagelijkse werkzaamheden. Je neemt zijn telefoontjes aan, gaat mee op huisbezoek om aantekeningen te maken, stelt concept schadeberekeningen op, duikt in de jurisprudentie, beantwoordt e-mails etc.

Waar?

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week welke op ons hoofdkantoor in Amsterdam vervuld zal gaan worden.

Solliciteren

Kun jij niet wachten om voor JBL&G aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en cv naar hr [at] jblg.nl t.a.v. Rowena Riemersma. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Frederik Lieben 020 – 218 40 43. Je reactie zal met de grootste discretie worden behandeld.

Voor meer informatie kijk op: Werken bij JBL&G.