Open sollicitatie Legal

Bedrijf
AKD
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam,Utrecht,Breda,Brussel,Eindhoven,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Juridisch Onderzoek, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Strafrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Heb jij (zeer) recent of op korte termijn een WO studie Nederlands Recht met uitstekende studieresultaten voltooid? Heb je tijdens je studie kennis gemaakt met de praktijk van een (groot) advocatenkantoor in de vorm van bijv. stages en/of bijbanen en heb je je juridisch inhoudelijk goed kunnen ontwikkelen? Ben je een innemende en ondernemende persoonlijkheid en heb je tijdens je studie ook op sociaal vlak veel geleerd door actief te zijn bij een studie- of studentenvereniging? Dan ben jij klaar voor een carrière als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist bij AKD.

Van belang is dat in je motivatie duidelijk aangeeft naar welk(e) rechtsgebied(en) je voorkeur uitgaat.

Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen ons kantoor en de begeleiding is uitstekend. AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. We bieden je hoogwaardige opleidingen, o.a. via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Ook advocaat-medewerkers, kandidaat-notarissen en ervaren fiscalisten met interesse in een overstap naar de praktijk van AKD nodigen wij van harte uit een open sollicitatie te sturen met een motivatie en curriculum vitae, via deze link. Uiteraard worden alle reacties discreet behandeld.

Open sollicitaties voor functies in de staf en ondersteuning/ business support kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Diversiteit en inclusiviteit

AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.