Campus Recruiter

Bedrijf
AKD
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam,Breda,Eindhoven,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 475 advocaten, fiscalisten, notarissen en support in Nederland, België en Luxemburg. De instroom van jong juridisch talent is enorm belangrijk voor onze organisatie. Weet jij – als onze nieuwe campus recruiter - het talent te vinden wat bij onze ambities past?

Je wordt onderdeel van een team van in totaal drie recruiters. Dit team heeft ambitieuze doelstellingen en we gaan voor vernieuwing, actie en resultaat. Omdat jij gaat werven voor alle vestigingen van AKD, werk je op locaties en tevens wordt je verwacht op events in de verschillende universiteitssteden. 
Jij mag creatief zijn, en alle events en de werving voor stages en startersvacatures strak organiseren. Wat voor jou?

Wat ga jij doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het werven en selecteren van studenten en starters voor de juridische praktijk van AKD (advocatuur, notariaat, fiscaliteit). Je weet dan ook als geen ander hoe je mensen kunt enthousiasmeren en verbinden. Dit ga je doen:

 • Ontwikkelen, organiseren en bijwonen van recruitmentevenementen; zoals: bedrijvendagen bij studieverenigingen, masterclasses en recruitmentdiners;
 • Actief (en het liefst creatief!) meedenken over de invulling van arbeidsmarkt- en social mediacampagnes;
 • Voeren van sollicitatiegesprekken en het coördineren van de verschillende stageplaatsen en kandidaten. Jij bewaakt dus ook de voortgang van sollicitatieprocedures;
 • Stakeholdermanagement is ook een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden en je weet jouw communicatie dan ook aan te passen aan alle lagen en wensen binnen onze partnerorganisatie goed in te schatten.

De ideale kandidaat voor deze positie:  

 • heeft minimaal een HBO-opleiding afgerond;
 • heeft aanstekelijke energie, een stevige persoonlijkheid, overtuigingskracht en mensenkennis;
 • beschikt over een aanpakkersmentaliteit: anderen kennen jou als degene die ‘het gewoon fixt’!
 • voelt er iets voor om bij te dragen aan de diversiteits- en inclusiviteitsdoelstellingen van AKD;
 • heeft aansluiting met de jonge en ambitieuze doelgroep en heeft een neus voor toptalent;
 • voelt zich thuis binnen een grote professional services firm;
 • is actief op, en creatief met, sociale media;
 • is flexibel: je wordt ons visitekaartje en reizen (tussen vestigingen van AKD) en naar events wordt part of your job. We zorgen dat je daarin gefaciliteerd wordt!

Wat krijg jij?

Naast deze toffe baan krijg jij een goed salaris en een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Met daarin 27 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), pensioenregeling, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen, NS Business card. En vanaf jouw eerste werkdag kun jij aan de slag met jouw eigen opleidingsprogramma, wat je zelf kunt samenstellen.

Je gaat werken in een team van 14 gedreven HR professionals met veel kennis en ervaring. Leuk! En leerzaam! Solliciteren kan via deze link. 

Diversiteit en inclusiviteit

AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.