Werkstudent Employment

Bedrijf
Norton Rose Fulbright LLP
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.nortonrosefulbright.com

Omschrijving

START YOUR FUTURE WITH NRF

Kijk jij over grenzen heen en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij een van de grootste advocatenkantoren ter wereld? Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 58 kantoren, waaronder een in Amsterdam. Dit kantoor groeit! Zij zijn daarom per direct op zoek naar nieuwe collega’s binnen diverse teams en praktijken, waaronder een werkstudent op Employment.

Het internationale netwerk biedt een platform voor kennis en opleiding. In deze uitdagende advocatuur worden eigen inbreng en zelfstandigheid zeer gewaardeerd. De teams zijn relatief klein samengesteld en de lijnen kort, waardoor je in een hecht teamverband samenwerkt aan spraakmakende en grensoverschrijdende zaken.

Ben je benieuwd naar het kantoor, de sfeer en de mogelijkheden? Zij vertellen je graag meer tijdens een (digitale) kop koffie. Solliciteer direct via https://www.nortonrosefulbrightgraduates.com/nl/kom-bij-ons-werken/ of neem bij vragen of interesse gerust contact op via recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com / +31 20 462 9384.