Flexibele administratieve kracht

Bedrijf
Lexlumen
Type
Bijbaan
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Energieke student gezocht voor flexibele administratieve bijbaan

Voor 12 tot 20 uur per week

Lexlumen is een opleidingsbedrijf in Utrecht (Centrum-Oost) dat congressen en cursussen voor advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants en HR managers organiseert. Het leveren van kwaliteit is voor ons bijzonder belangrijk. Omdat de organisatie van deze cursussen veel administratief werk met zich meebrengt, zoeken wij voor een aantal uren per week een rechten- of economie student als administratief medewerk(st)er.

Je werkzaamheden

Gedurende het jaar organiseert Lexlumen ongeveer 80 opleidingen. Iedere opleiding kent een reeks van activiteiten, die uitgevoerd moeten worden. Je maakt bijvoorbeeld de deelnemerslijsten en de certificaten voor de opleidingen. Tegelijkertijd neem je de telefoon op, verwerk je de inschrijvingen en stuur je bepaalde documenten naar klanten na. Het zijn dus veel verschillende administratieve activiteiten door elkaar. Het werk kent duidelijke pieken in april/mei/juni en oktober/november/december dus in die tijd kun je extra werken. Flexibele werkuren (i.v.m. tentamens of vakantie) zijn geen probleem.

Verder worden veel cursussen online gegeven of vantevoren opgenomen. Ook daarvoor word je ingezet. Dit betekent docenten ontvangen en instrueren over het opnemen van hun presentatie. De apparatuur moet bediend worden en ook moeten de filmpjes gemonteerd worden.

In het begin werk je vooral aan de adreswijzigingen in onze database, maar gaandeweg zal je werk uitbreiden naar bovenstaande activiteiten.

Je achtergrond

We zoeken iemand met een hands-on mentaliteit. Een energiek type dat in een team én zelfstandig kan werken. Verder is taalvaardigheid en nauwkeurigheid een must. Er wordt veel gewerkt met Word en Excel, dus ervaring daarin is een vereiste. Voor deze functie zoeken wij tweede- of derdejaars HBO/WO-student. Je bent bij voorkeur 2 à 2,5, maar minimaal 1,5 dag per week beschikbaar

Je werkomgeving

Wij bieden je een plezierige en uitdagende werkomgeving op een leuke plek in Utrecht.

Interesse?

Voor meer informatie bel je met Birgit Dijkman, 030-2657206, of kijk je op www.lexlumen.nl. Mail je cv en motivatie naar info@lexlumen.nl, t.a.v. de heer Onno Knotter.