Werkstudent Notariaat

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Keen to become part of a truly global, collaborative team of professionals? Your journey begins here.

Wil jij tijdens jouw master kennis en praktijkervaring opdoen bij een Notariële praktijkgroep om je te oriënteren op jouw nabije toekomst? Solliciteer dan voor een werkstudentschap bij Hogan Lovells Amsterdam.

Onze Notariële unit is doorlopend op zoek naar een energieke, ambitieuze studenten Notarieel recht, die gedurende drie maanden voor twee dagen per week onze (internationale) rechtspraktijk komt ondersteunen.

Het notariële team verricht brede werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht en vastgoed en bestaat uit een notaris met vijf kandidaat-notarissen en twee paralegals. Dit team houdt zich vooral bezig met fusies, overnames, herstructureringen en vastgoedtransacties, waarbij veel wordt samengewerkt met advocaten en fiscalisten van andere teams. Onze cliënten hebben vrijwel allemaal een internationale focus. Daarom werken we veel samen met onze buitenlandse collega's.

Als werkstudent draai je mee in onze dagelijkse notariële praktijk en lopende transacties. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van conceptakten en bijbehorende documentatie, het uitzoeken van diverse juridische vraagstukken en het schrijven van adviezen. Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom bij in-house opleidingen en sociale activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels, JoKaNoBo's en kantoorevenementen. Zo leer jij ons en wij jou beter kennen.

Met deze extra kennis en ervaring op zak stoom jij jezelf klaar voor een carrière in het notariaat. Als het klikt, bestaat de kans dat wij je een aanbod doen om na je werkstudentschap bij ons te blijven werken als kandidaat-notaris.

Geïnteresseerd?

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Braam (HR Manager) op 020-5533 669, of e-mail naar amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.