Werkstudent Employment

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Keen to become part of a truly global, collaborative team of professionals? Your journey begins here.

Voor de Employment afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student in de laatste fase van zijn/haar studie die gedurende een aantal maanden circa twee dagen in de week beschikbaar is als werkstudent.

De Employment unit adviseert en procedeert op het gebied van het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. De unit neemt een zelfstandige positie in binnen het kantoor en ondersteunt daarnaast de andere praktijken, in het bijzonder de Corporate praktijk. De unit richt zich hoofdzakelijk op de arbeidsrechtelijke begeleiding van fusies en overnames, outsourcingtrajecten en reorganisaties. Daarnaast wordt binnen de wereldwijde Employment practice samengewerkt aan gezamenlijke opdrachten op het gebied van harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap en reorganisaties.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het analyseren van diverse juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo's en conceptadviezen, het voorbereiden van presentaties en aanverwante zaken.

Geïnteresseerd? (plek vanaf half augustus / begin september)

Indien je wilt solliciteren klik je op de ‘apply’ button via deze link. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je je gegevens invullen en je stukken uploaden.  We ontvangen graag je CV, motivatiebrief, cijferlijsten, (stage)beoordelingen, getuigschriften en eventuele overige stukken.

Voor vragen kan contact op worden met de HR afdeling via telefoonnummer 020-5533662 of per mail: amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.