Werkstudent

Bedrijf
Freshfields Bruckhaus Deringer
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Freshfields Bruckhaus Deringer geldt wereldwijd al jaren als één van de meest toonaangevende internationale advocatenkantoren. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. We zijn gedreven en altijd op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90%, maar juist die stap extra willen zetten voor het beste resultaat. Uiteraard  met een gezonde dosis relativeringsvermogen en 'sense of humour'. Daarnaast verwachten wij dat je onder meer flexibel, stressbestendig en creatief bent, maar ook over een 'global mindset' beschikt. Ons favoriete selectiecriterium is dan ook: excellent, and not to serious'.

Freshfields Amsterdam: groot en klein tegelijk

Wereldwijd werken circa 2.500 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen bij 27 vestigingen in 16 landen. In Amsterdam zijn we met 85 juristen een internationaal en overzichtelijk kantoor. We willen tot de beste kantoren behoren met behoud van onze omvang. Onze praktijkgroepen richten zich op de advies-, transactie- en procespraktijk ten behoeve van nationale en internationale ondernemingen, financiële instellingen en inverteerders.

Praktijkgroepen

Antitrust, Competition and Trade

Corporate (inclusief Notariaat)

Dispute Resolution

People and Reward

Finance

Intellectual Property / Information Technology

Tax

Werkstudentschap

In de laatste fase van je studie, na het succesvol doorlopen van een student-stage in de advocatuur, bestaat er de mogelijkheid aan de slag te gaan als werkstudent. Dit is de ideale manier om de praktijk nog beter te leren kennen. Als werkstudent zit je (minimaal twee dagen per week voor een periode van twee tot zes maanden) bij een ervaren medewerker op de kamer en draai je volledig mee in onze dagelijkse praktijk.

Kwalificaties

  • Laatste fase studie Nederlands recht, fiscaal- en/of notarieel recht
  • Aantoonbare juridische interesse
  • Brede persoonlijke ontwikkeling
  • Gedreven, relativeringsvermogen en enthousiast

Interesse?

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.werkenbijfreshfields.nl of kun je contact opnemen met onze Graduate recruiter, Marije van der Schans: marije.vanderschans@freshfields.com | 020-4857517. Solliciteren kan ook via: amsterdam.recruitment@freshfields.com.