Advocaat Familie- en Erfrecht

Bedrijf
DVDW Advocaten
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Een echtscheiding met een geschil over de aandelen van de onderneming. De draagkracht voor partneralimentatie van een DGA in onzekere tijden. Het toepasselijk huwelijksvermogensrecht in een internationale situatie en discussie over de uitleg van de huwelijkse voorwaarden of een testament. Kun jij je vastbijten in dit soort zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

DVDW is één van de weinige middelgrote advocatenkantoren die naast de corporate disciplines, ook gespecialiseerd is in het familie- en erfrecht. Bij DVDW werken circa 45 advocaten. Het team familie- en erfrecht bestaat uit vier advocaten, die werkzaam zijn in zowel Den Haag als Rotterdam. Dit team willen wij uitbreiden met een vijfde advocaat.

DVDW biedt een werkplek met zaken op hoogwaardig niveau, samenwerking met de verschillende disciplines op kantoor, focus op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, ruimte om door te groeien en sociale activiteiten.

Wij zijn op zoek naar een veerkrachtige advocaat die de lat hoog legt, zich altijd verder ontwikkelt en graag in teamverband werkt. Herken jij jezelf hierin? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar werkenbij@dvdw.nl ter attentie van onze HR-adviseur, Andrea Blok.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar werkenbij@dvdw.nl.