Juridisch medewerker/advocaat-stagiair(e) Ondernemingsrecht

Bedrijf
LXA The Law Firm
Type
Vacature
Locatie
's-Hertogenbosch
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

ONS TEAM

De sectie Corporate/M&A van LXA bestaat thans uit tien advocaten en is verdeeld over twee teams. Ons team staat onder leiding van Carel Henderson en bestaat verder uit Marlijn Tacke, Nadia Akabbouz en Job de Wert met ondersteuning van Elles Janssen. Wij hebben te maken met alle facetten van de ondernemingsrechtelijke advies- en transactiepraktijk. Wij adviseren onze (veelal vaste) cliënten op ondernemingsrechtelijk gebied en begeleiden transacties voor investeerders, ondernemers en (inter)nationale bedrijven. De cliëntenportefeuille en de transacties zijn zeer divers waardoor je mag spreken van een interessante en afwisselende praktijk.

Je zal vanaf het begin volledig meedraaien in onze praktijk, zowel bij het begeleiden van de (ver)koop van bedrijven en vastgoed, het opstellen van (transactie)documentatie zoals koop-, financierings- en aandeelhoudersovereenkomsten als het adviseren bij het opzetten van bedrijfsstructuren, de (her)structurering van concerns en corporate governance. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak en wijzen jou de weg binnen de advocatuur met als doel je uiteindelijk op te leiden tot zelfstandige advocaat.

WIE ZOEKEN WIJ

Wij zoeken iemand die past binnen ons kantoor en ons ambitieuze team komt versterken. Je bent met goede cijfers afgestudeerd of bevindt je in de afrondende fase van je studie, bij voorkeur een master gericht op het ondernemingsrecht. Je bent sociaal, positief, kritisch en commercieel ingesteld en staat sterk in je schoenen. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamspeler. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Je start als juridisch medewerker en wordt bij gebleken geschiktheid binnen zes maanden advocaat-stagiair. Ook is het mogelijk om als beginnend advocaat-stagiair zijwaarts in te stromen.

INTERESSE

Is je interesse gewekt? Stuur dan een motivatiebrief met cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen naar Monique Kuis via moniquekuis@lxa.nl.