Junior Associate Arbeidsrecht/Sportrecht (advocaat-stagiaire)

Bedrijf
Osborne Clarke
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren, verspreid over 3 continenten. We zijn geen fabriek of urenmachine, iedere advocaat heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team.

Osborne Clarke onderscheidt zich met haar duidelijke sectorbenadering en sterke persoonlijke relaties. Wij worden al jarenlang beschouwd als trusted business advisors van verschillende (internationale) bedrijven en staan bekend om onze bijzondere expertise in de sectoren Technology, Media & Communications (TMC), Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure, Life Sciences & Healthcare, Retail & Consumer, Transport & Automotive, Recruitment en Financial Services.

Er is veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Wie zoekt Osborne Clarke?

De advocaten, notarissen en belastingadviseurs van Osborne Clarke beschikken over een uitstekende kennis van het recht en zijn op de hoogte van relevante en recente jurisprudentie. Het toepassen van deze kennis kan alleen als je bereid bent je te verdiepen in de cliënt en de sector waarin de cliënt opereert. Bij Osborne Clarke ben je betrokken, doortastend en heb je persoonlijke aandacht voor cliënten en collega’s.

Ons huidige Arbeidsrecht team bestaat uit twee partners, twee associates en een junior associate. Zij specialiseren zich in praktische, dagelijkse ondersteuning bij het volledige scala van arbeidsrechtelijke kwesties. Op dit moment zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire met affiniteit voor Arbeidsrecht. Denk hierbij niet alleen aan het opstellen van advies omtrent reorganisaties en bedrijfsovernames, arbeidsgeschillen en strategische en reputatie-ondersteuning en risicobeheersing, maar ook aan het adviseren van sportmakelaars, profvoetballers en andere beroepssporters over arbeidsrechtelijke, transfergerelateerde en regelgevingskwesties. Onze advocaten werken nauw samen om trends in de jurisprudentie wereldwijd te signaleren en cliënten op een transnationale basis te adviseren.

Wat voor profiel zoeken we?

  • Ben je een ambitieuze teamspeler met internationale interesse en wil je jezelf ontwikkelen op top niveau?
  • Ben je innovatief, is het delen van jouw visie over ‘Arbeidsrecht‘ je tweede natuur en klinkt (on)gevraagd advies geven over wat een cliënt beter wel of niet kan opnemen in een arbeidsovereenkomst jou als muziek in de oren? En heb je een voorliefde voor arbeidsrechtelijke vraagstukken?
  • Beschik je over een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?
  • Heb je een energieke, initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid?
  • Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als het Engels?
  • Heb je je master Rechten (bijna) behaald, bij voorkeur met een specialisatie in Arbeidsrecht?

Kom dan ons team versterken!

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Helping our clients succeed in tomorrow’s world. Wij bieden je uitdagend juridisch werk voor internationale en nationale cliënten variërend van disruptors, start-ups, growth-stage, multinationals en marktleiders in diverse sectoren. Met onze kantoren in onder andere Silicon Valley, San Francisco, New York en Shanghai werken we voor bedrijven achter de apps op je smartphone. Neem deel aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma, waarbij je niet alleen getraind wordt op juridisch vlak, maar waar ook veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je op tot een topadvocaat.

Connected? Solliciteer dan nu voor 1 mei en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com