Traineeship

Bedrijf
Dicke Roëll Breedveld
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Overig

Omschrijving

Search & Selectie | Assessments | Careerfocus

Waarom?

Ben jij op zoek naar een vliegende start van je carrière? Wil je alles leren over het recruitmentvak? Dan is dit je kans! Door toenemende krapte op de arbeidsmarkt hebben werkgevers in steeds meer sectoren last van een personeelstekort, waardoor de rol van de Recruitment Consultant steeds belangrijker wordt. Maak kennis met de arbeidsmarkt, spreek met professionals die werkzaam zijn bij verschillende organisaties in verschillende sectoren en ontdek waar jouw talenten liggen. Je ontwikkelt je uiteindelijk tot een succesvolle executive search consultant.

Inhoud van het traineeship:

Leren hoe je het beste iemand kunt interviewen? Een assessment terugkoppelen? Een project opzetten? Een inhouse week bij een Advocatenkantoor op de Zuidas? Het zit er allemaal in!

Het Traineeprogramma is een éénjarig programma speciaal ontwikkeld voor starters die alles willen leren over het recruitmentvak. Het traineeship zal bestaan uit vier verschillende modules: Werven, Selecteren, Technologie en Organiseren. Je draait mee in verschillende businesses in diverse sectoren (Legal en Professional Services), je brengt bezoeken aan klanten, je gaat verschillende cursussen en trainingen volgen, en leren om je eigen projecten op te zetten. Denk dan aan een social media of een data analytics project. Geen dag is hetzelfde!

Programma in een notendop:

 • De eerste week is een introductieweek waarin je Dicke Röell Breedveld en de consultants beter leert kennen.
 • Het eerste halfjaar: Je draait mee in de business en doorloopt de vier modules binnen deze business.
 • Het tweede halfjaar: Je zal je in dit halfjaar wat meer verdiepen in bepaalde modules en onder andere een leiderschaps-/personal development programma of bijvoorbeeld een training e-assessments doen. Als afsluiting van het traineeship heb je een inhouse week bij een opdrachtgever.

Voor wie?

Je hebt tijdens je studie Rechten niet stilgezeten en hebt al enige ervaring in een commerciële omgeving (bijvoorbeeld tijdens een stage of bijbaan). Jij bent nieuwsgierig en je wilt alles leren over het recruitmentvak. Daarnaast zit je vol goede ideeën die je graag in de praktijk zou brengen. Je hebt oprechte interesse in mensen en je bent niet bang om gesprekken aan te knopen zodat je binnen no-time je eigen netwerk opbouwt.

Wij bieden:

Bij Dicke Röell Breedveld investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom organiseren wij binnen dit traineeship meerdere seminars, trainingen en stages, zodat je in de breedte veel leert.

 • Je krijgt een vast salaris van € 2.400,= per maand, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Je zakelijke telefoonkosten en je reiskosten worden vergoed;
 • Je krijgt veel persoonlijke begeleiding waaronder elke week een coachgesprek;
 • Wij bieden jou na afloop van een geslaagd traineeship graag een rol als junior consultant aan.

Wij zijn:

Dicke Röell Breedveld is een professioneel kantoor dat werkt voor opdrachtgevers en kandidaten in de top van de markt. Wij werken op hoog niveau met ruimte voor persoonlijk aandacht, advies en tijd om in relaties te investeren. Je collega’s zijn enthousiast en je kunt veel van ze leren. Naast het harde werken houden wij ook van gezellige activiteiten, waaronder kantoorborrels (bij lekker weer in onze tuin), tafelvoetballen, ons jaarlijkse kerstdiner en verschillende (sportieve) teamuitjes. We lunchen (zo veel mogelijk) gezamenlijk!

Sollicitatieprocedure:

 1. Sollicitatie: Wij ontvangen graag uiterlijk 15 mei jouw CV en motivatie via info@drbgroep.nl;
 2. Telefonische kennismaking: Wanneer wij enthousiast zijn over je sollicitatie, dan nemen wij telefonisch contact met je op om je alvast wat beter te leren kennen;
 3. Online Assessment: Na een positief telefoongesprek sturen we je een online assessment waarin we kijken naar jouw persoonlijkheid, drijfveren en competenties. We vragen je deze voorafgaand aan de selectiedagen in te vullen, zodat we het assessment dan met je kunnen doorspreken;
 4. Selectiedagen: Op twee dagen voer je in totaal vier verschillende gesprekken met onze consultants en partners;
 5. Aanbod: We zijn enthousiast over jou en gaan graag met je in zee. We doen je een aanbod; Start Traineeship: Welkom op je eerste werkdag bij Dicke Röell Breedveld!
 6. Start Traineeship: Welkom op je eerste werkdag bij Dicke Roëll Breedveld!

Vragen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mailtje naar info@drbgroep.nl, kijk op onze website www.drbgroep.nl of bel naar 070-3617009 en vraag naar Toon van de Wetering of Naomi Linder.