Advocaat-stagiaire

Bedrijf
Norton Rose Fulbright LLP
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.nortonrosefulbright.com

Omschrijving

Je bent ondernemend. Je bent niet bang om over de grenzen heen te kijken. Je wilt graag eigen verantwoordelijkheden. Je wilt een goede opleiding.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je de uitdagende internationale Advocatuur en Notariaat waarbij eigen inbreng en zelfstandigheid gewaardeerd worden. Als advocaat-stagiaire werk je aan allerlei soorten transacties. Bij ons zijn de lijnen kort en worden de teams relatief klein samengesteld, waardoor je in een hecht teamverband zult samenwerken op sectie-, kantoor- en internationaal niveau aan spraakmakende zaken.

Norton Rose Fulbright neemt als kantoor deel aan de Law Firm School en organiseert zelf de internationale opleidingen International Academy en Away Days. Ook vindt na ongeveer 2 jaar de sectiewissel plaats. Naast werk-gerelateerde activiteiten organiseert Norton Rose Fulbright ook allerlei sociale activiteiten zoals (digitale) borrels en feesten, sport en welzijn en de mogelijkheid om deel te nemen aan D&I en CSR commissies en events.

Wie ben jij?

  • Je hebt de studie Nederlands Recht (civiel effect) afgerond/je bent in de afrondende fase;

  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (in woord en geschrift);

  • Je hebt affiniteit met de commerciële praktijk;

  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;

  • Je bent creatief, leergierig en werkt met plezier in teamverband;

  • Je wilt graag eigen verantwoordelijkheden.

Tijdens de selectieprocedure toetsen we jouw inhoudelijke kwaliteiten en of je goed bij ons kantoor past als persoon. Wij willen jou leren kennen!

Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright heeft meer dan 4.000 advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 5 van grootste kantoren wereldwijd. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandttoren, de hoogste toren van Amsterdam. De focus van onze dienstverlening ligt op de door ons wereldwijd beoefende kerngebieden: energie, financiële instellingen, infrastructuur, transport en technologie. Het internationale netwerk van Norton Rose Fulbright biedt zowel aan onze cliënten als aan onze medewerkers een platform voor kennis en opleiding. Bij Norton Rose Fulbright kijk je over de grenzen heen.

Contact

Wij staan altijd open een voor een (digitale) kennismaking. Solliciteren? Graag ontvangen wij jou CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen t.a.v. Marlou van Dongen (Recruitment Manager).

www.werkenbijnortonrosefulbright.com/vacatures recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com

T: 020 46 29 384 (Maartje van Oorsouw) | 020 46 29 400 (Marlou van Dongen) | Recruitment