Advocaat-stagiair(e)

Bedrijf
Greenberg Traurig
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

GEZOCHT. STARTERS DIE WILLEN KICKSTARTEN.

Gefeliciteerd! Je studie heb je (bijna) achter de rug, eindelijk tijd voor het echte werk dus. Als junior-medewerker bij Greenberg Traurig leer je alles in de praktijk. Adviseren, procederen en onderhandelen. Met ons opleidingsprogramma komt je ontwikkeling in een stroomversnelling, zowel juridisch als persoonlijk. Iedere dag opnieuw.

JE WILT GROEIEN. BLIJVEN GROEIEN.

Houd je van kansen pakken? Dit je kans. Als associate bij Greenberg Traurig word je continu uitgedaagd en opgeleid. Naast de verplichte opleidingen, bieden wij een intensief en persoonlijk intern opleidingstraject. 

Je krijgt vaardigheids- en kennistrainingen, intensieve begeleiding van shareholders, inspirerende lunchsessies en mentoring. En, zoals anderen dat zeggen, hands-on learning on the job. Of, zoals wij het zeggen, handen uit de mouwen.

Werken in Milaan, Londen of Miami?

Greenberg Traurig heeft meer dan 40 kantoren wereldwijd. Dat geeft je de mogelijkheid om later in je carriere bij een van onze andere kantoren een secondment te doen. Voor een aantal maanden. Of een jaar. Een fantastische ervaring!

DOORPAKKER? SOLLICITEER NU. METEEN. HIERONDER.

Solliciteren kan via de website van Greenberg Traurig.