Student-stagiaire

Bedrijf
LXA Advocaten
Type
Stage
Locatie
Amsterdam,'s-Hertogenbosch
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

LXA is altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze studentstagiaires en werkstudenten!

Studentstage

Zit je in de eindfase van je universitaire rechtenstudie? En wil je ervaren hoe het er echt aan toe gaat in de advocatuur en bij LXA? Je bent van harte welkom om mee te lopen en praktijkervaring op te doen bij ons kantoor.

Tijdens je stage krijg je met alle facetten van de advocatuur te maken. Je denkt en werkt met ons mee in lopende dossiers, schuift aan bij onze vaktechnische overleggen, gaat mee naar zittingen en besprekingen met cliënten en geniet mee van onze kantoorborrels en sociale activiteiten: alles passeert de revue.

Je draait mee met advocaten van alle praktijkgroepen. Zo kun je een goed beeld vormen van de advocatuur en ons kantoor en ontdek je welke rechtsgebieden goed bij je passen. Ben je daar al over uit? Dan kun je ervoor kiezen om mee lopen op de praktijkgroep die jou het meest aanspreekt.  Hierdoor krijg je een goed beeld van de dagelijkse gang van zaken binnen het rechtsgebied van jouw keuze.

Jouw studentstage bij LXA duurt zes tot acht weken en wordt fulltime ingevuld. In overleg is het mogelijk om je stageperiode parttime in te vullen (vier dagen). Zo houd je een dag in de week over om een vak te volgen en loop je geen studievertraging op.

Zin in?

Aarzel niet en upload dan je motivatiebrief met cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen of neem contact op met Monique Kuis.