Student-stage Europees recht / mededingingsrecht / bestuursrecht

Bedrijf
Defares
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Defares is een jong en gespecialiseerd Amsterdams advocatenkantoor. Een ontspannen en informele sfeer staan voorop. Defares onderscheidt zich door topkwaliteit, zelfstandige positie, eigenzinnigheid en creatieve oplossingen. Wij bedienen vooraanstaande internationaal opererende en Nederlandse bedrijven in de food-, retail-, tabaks-, agri- en bouwsector.

Wij doen alleen waar wij goed in zijn. Defares richt zich daarom uitsluitend op het mededingingsrecht en economisch ordeningsrecht.

Studeer je rechten aan de universiteit, volg je een Master (bijvoorbeeld European (competition) law en heb je goede cijfers? Ben je benieuwd naar de praktijk? Kom dan een student-stage lopen: 2 maanden lang zit je dicht bij het vuur, ga je mee naar zittingen, werk je mee in interessante zaken en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om te zien, te horen en te voelen hoe het is om te werken bij ons kantoor.

Een student-stage bij Defares biedt je de kans om te onderzoeken welke carrièrestap je wil nemen na je studie. Uit wat voor hout ben je gesneden? Zo ga je straks goed voorbereid de arbeidsmarkt op.

Uiteraard krijg je een goede stagevergoeding en word je tijdens je stage goed begeleid.

Een sollicitatiebrief met curriculum vitae en cijferlijsten kun je sturen naar judith.jansen@defares.com.