Advocaat-stagiair(e) Civiel (proces)recht

Bedrijf
Pels Rijcken
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben je (bijna) civielrechtelijk afgestudeerd en wil jij meewerken aan actuele en maatschappelijk relevante civielrechtelijke zaken? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiaire voor de sectie civiel (proces)recht. De advocaten van deze sectie hebben een dynamische advies- en procespraktijk in het civiele recht. Hun werkzaamheden vallen uiteen in verschillende specialismen zoals Litigation & Arbitration, Belastingrecht, Aansprakelijkheid en Schade & Verzekering,  ICT en IE & Mediarecht.
De diversiteit aan onderwerpen maakt deze functie een uitdaging voor iedere starter!

Wat bieden wij? 

Als stagiaire werk je de komende tijd (deels) vanuit huis. De dagelijkse coaching en begeleiding wordt verzorgd door onder andere jouw patroon. Je maakt deel uit van een grote groep stagiaires, die wekelijks (online) bijeenkomt in een werkgroep onder leiding van de landsadvocaat. Naast de externe beroepsopleiding volg je ook ons interne opleidingsprogramma “De Verrijcking”: een (persoonlijk) ontwikkelprogramma gedurende je gehele loopbaan als advocaat. Je krijgt dan ook volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.

Wie zoeken wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft (bijna) een master civiel recht afgerond. Je hebt een brede juridische en maatschappelijke belangstelling. Een sterk analytisch vermogen is essentieel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en toon je initiatief. Wij zoeken een advocaat-stagiaire die ondernemend is en zich voortdurend wil ontwikkelen. Samen met ons team ga je enthousiast aan de slag om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen.

Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via deze link. Bij vragen kun je contact opnemen met Elisabeth Matthes (senior recruiter).