Advocaat-stagiair(e)

Bedrijf
Evers Soerjatin
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

De toonaangevende zaken die we doen vragen strategisch inzicht en lef, naast uitstekende juridische kwaliteit. Onze cliënten waarderen ons om onze creativiteit, onafhankelijke benadering en praktische aanpak.

We leggen de lat hoog en helpen jou om die lat te bereiken. Dat betekent dat je volop meedraait in de zaken die we doen. We dagen je uit om jouw talenten te laten zien en begeleiden je bij de verdere ontwikkeling daarvan. Het resultaat telt en dat bereiken we als team. Jouw liefde voor het vak draagt daaraan bij, en het onderlinge plezier is daarbij onmisbaar. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuw talent.

We zoeken:

  • een enthousiaste beginnend advocaat-stagiaire die zich wil specialiseren in de ondernemingsrechtelijke procespraktijk

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in het profiel en de ambities van ons kantoor, dan nodigen we je graag uit een sollicitatiebrief met curriculum vitae te sturen naar onze office manager Meagan Roovers.

We bieden je een plek:

  • op een ambitieus kantoor dat met interessante en uitdagende zaken een krachtige positie in de markt van de (complexe) zakelijke en corporate geschillenbeslechting inneemt;
  • in een team waarin je snel eigen verantwoordelijkheid krijgt en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • waar teamwork en plezier minstens zo belangrijk zijn.

Eerst koffie?

Als je eerst meer wil weten over ons kantoor dan staan wij graag open voor een informele kennismaking bij een kop koffie met een van onze advocaten. Je kunt daarover contact opnemen via werkenbij@everssoerjatin.com.