Studentstage

Bedrijf
Norton Rose Fulbright LLP
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Strafrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.nortonrosefulbright.com

Omschrijving

Het nieuwe jaar starten met een studentstage bij een internationaal commercieel advocatenkantoor? Vanaf januari 2021 hebben wij nog stageplekken beschikbaar!

Als student-stagiaire draai je bij ons van A tot Z mee in het dagelijkse kantoorleven en werk je direct in teamverband aan internationale zaken. Dé manier om als 3e jaars-Bachelor of Masterstudent jouw opgedane kennis tijdens je rechtenstudie in de praktijk te brengen en je grenzen te verleggen. Wij bieden een advocatuur-brede stage aan voor de duur van twee maanden vijf dagen per week. In overleg zijn er verschillende periodes mogelijk om stage te lopen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marlou van Dongen (Recruitment Manager) en Maartje van Oorsouw (HR / Recruitment Assistant) via recruitment.amsterdam@norton.. / 020 462 9384. Ook kun je vacature bekijken en direct solliciteren via https://lnkd.in/d8yPWR6.

Wij staan altijd open voor een kop koffie op gepaste digitale afstand om de mogelijkheden te bespreken.

Hopelijk tot ziens!