Student-stagiair(e) - Tax

Bedrijf
Bird & Bird
Type
Stage
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een student-stagiair Tax. Als student-stagiair Tax werk je in een hecht team dat bestaat uit 9 fiscalisten. Het Tax team staat nationale en internationale cliënten bij in hun dagelijkse en incidentele fiscale problematiek.

De studentstage bij Bird & Bird duurt 2 maanden.  Tijdens deze periode leer jij onze internationale praktijk, onze aanpak en onze manier van werken kennen en maakt – zeker zo belangrijk – ook kennis met onze kantoorcultuur.

Als student-stagiair word je geplaatst op de kamer van één van onze fiscalisten. Tijdens je stage ga je mee naar cliënten, werk je mee aan dossiers, leer je adviezen opstellen en antwoorden te formuleren op juridische vragen.

Zo krijg je goed beeld van de dagelijkse praktijk. Vanzelfsprekend ben je ook welkom bij jurisprudentie lunches, de interne cursussen (van de Bird Academy) en seminars voor cliënten die we regelmatig organiseren. De week wordt vrijdagmiddag afgesloten met een borrel in onze kantoorbar.

Profiel student-stagiair

  • Je zit in het laatste of voorlaatste jaar van je studie Fiscaal recht en hebt bovengemiddelde studieresultaten voor de relevante vakken;
  • Naast je studie besteed je tijd aan nevenactiviteiten of (relevante) bijbanen;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal;
  • Als student-stagiaire ben je leergierig, enthousiast, gedreven en ambitieus;

Ons aanbod

Als je stage komt lopen bij Bird & Bird ontvang je een stagevergoeding van Euro 700,- bruto per maand en vergoeden wij jouw reiskosten woon-werkverkeer op basis van openbaar vervoer 2e klasse tot een maximum van Euro 350,- netto per maand (indien je niet in het bezit bent van een ov-jaarkaart).

Woon je buiten de Randstad dan kun je ook voor kiezen om in plaats van de reiskostenvergoeding een bijdrage in de kosten voor huisvesting te ontvangen. De vergoeding bedraagt maximaal Euro 350,- netto per maand. De stage wordt afgesloten met een lunch met medewerkers van jouw sectie.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Marit Oudman (Recruitment manager) via e-mail marit.Oudman@twobirds.com of telefoon (+ 31 (0)70 353 8921).