Student-stage

Bedrijf
Dentons
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil je een student-stage lopen en je oriënteren op één van de vele rechtsgebieden? Solliciteer dan bij ons voor een stage.

De student-stage duurt bij ons twee maanden. Wij zorgen voor goede begeleiding. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen, lezingen en jurisprudentie lunches. Daarnaast doe je juridische ervaring op door mee te werken in de praktijk. Naast de student-stage bieden wij getalenteerde studenten in hun master de mogelijkheid om voor minimaal 2 dagen per week bij ons te komen werken voor een periode van een aantal maanden als werkstudent.

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is onze polycentrische benadering: we hebben geen wereldwijd hoofkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur waarin je kan groeien en carrière kunt maken. In Nederland bestaat deze cultuur uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de vrijdagmiddagborrel, fanatieke sportteams, een jaarlijkse ski-trip, een kerstfeest en nog veel meer.

Wij zijn doorlopend op zoek naar studentstagiaires. Succesvolle kandidaten zullen worden geplaatst in de sectie van hun voorkeur (waar dat mogelijk is), daarnaast zal een van onze ervaren advocaten je als mentor begeleiden gedurende de stageperiode. Hieronder een overzicht van onze secties:

 • Staats- en Bestuursrecht
 • Arbeidsrecht
 • Vastgoed
 • M&A
 • Litigation
 • EU & Competition
 • IE/IT
 • Notariaat
 • Tax
 • Banking & Finance
 • Insolventie

Een student-stage bij Dentons is een uitstekend startpunt voor je carrière. Je zal praktijkervaring opdoen binnen het grootste advocatenkantoor van de wereld.

Als je de start van je carrière een boost wil geven binnen een vooruitstrevende en uitdagende omgeving, dan ontvangen wij graag het volgende:

 • CV
 • Motivatiebrief
 • Cijferlijsten Bachelor & Master
 • Eventuele stagebeoordelingen

We zien graag je sollicitatie tegemoet!