Startende kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Bedrijf
HVG Law
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

De notariële ondernemingsrechtelijke praktijk van kantoor Rotterdam groeit! Wil jij starten als kandidaat-notaris in de ondernemingsrechtpraktijk of ben jij net begonnen aan de beroepsopleiding hiervoor en toe aan een nieuwe uitdaging? Bij HVG Law word je opgeleid tot een complete kandidaat-notaris. Naast het volgen van een gedegen opleiding, draai je vanaf het eerste moment volledig mee in de praktijk waardoor je ontwikkeling met een steile leercurve verloopt. Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!   

Jouw uitdaging

Binnen de notariële ondernemingsrechtpraktijk adviseren de (kandidaat-)notarissen van HVG Law onder andere op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht: (grensoverschrijdende) (her)structureringen, samenwerkingsverbanden, (management)participaties, fusie en overnames (M&A) en corporate governance.

Dit ben jij

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij iemand met bijzondere interesse in de notariële ondernemingsrechtpraktijk in een multidisciplinaire omgeving. Jij hebt goede kennis van en veel affiniteit met het ondernemingsrecht. Dit blijkt bijvoorbeeld uit stages, bijbanen en gevolgde vakken. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent analytisch sterk, hebt interesse in actualiteiten en bent leergierig.

Solliciteer snel als jij de match bent waar wij naar op zoek zijn: 

 • afgeronde WO Master Notarieel Recht met uitstekende studieresultaten;
 • communicatief sterk, zowel in het Nederlands als Engels;
 • een proactieve houding, waarbij we ambitie en creativiteit graag terugzien;
 • een echte teamplayer;
 • sociaal sterk onderlegd.

Jouw carrièremogelijkheden bij HVG Law

Bij HVG Law staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis. Dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en je neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden wij je:

 • een positieve teamspirit;
 • ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • een plezierige en inspirerende werkomgeving met daarin veel ruimte voor zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • een hecht team waarmee hard gewerkt wordt, maar waar ook veel ruimte is voor sociale activiteiten buiten werktijden;
 • internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s;
 • marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Eva van der Laan via eva.van.der.laan@hvglaw.nl of via +31 88 40 70233. Wil je meteen solliciteren? Dat kan via de website van HVG Law.