Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Bedrijf
Nysingh
Type
Vacature
Locatie
Apeldoorn
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Jij wordt bij Nysingh een belangrijke adviseur bij diverse juridische aspecten op het gebied van Ondernemingsrecht. Je komt te werken in een afwisselende praktijk en adviseert en begeleidt Nederlandse en internationale (middel)grote ondernemingen en (semi-) publiekrechtelijke instellingen op het gebied van (grensoverschrijdende) fusies en splitsingen, overnames, herstructureringen, joint ventures, implementatie van governancebeleid en codes.

Jij hebt

onlangs je notariële master afgerond of je hebt al enige ervaring als kandidaat-notaris. Je hebt affiniteit – dan wel ervaring – met het ondernemingsrecht. Je bent een enthousiaste teamspeler met een nuchtere instelling. Je hebt een groot analytisch vermogen en je gaat pragmatisch en heel nauwkeurig te werk. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Voor de internationale zaken heb je een goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift.

Jij krijgt

  • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voor eigen initiatief;
  • een dynamische functie bij één van de grotere kantoren van advocaten en notarissen in Nederland;
  • een informele werksfeer met een diversiteit aan collega’s;
  • een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.

Jouw team

bestaat uit partners en medewerkers uit zowel de advocatuur als het notariaat binnen de sectie Ondernemingsrecht. Deze sectie behoort tot de grotere secties binnen kantoor. Je werkt samen met collega’s die op andere rechtsgebieden werkzaam zijn, onder meer binnen de verschillende marktgroepen die Nysingh heeft.

Wil je meer weten

over de vacature of de ondernemingsrechtpraktijk van Nysingh? Neem dan contact op met Angelique Hommes, notaris in Apeldoorn 06-51 84 62 65. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR adviseur, Myrna Boumans (myrna.boumans@nysingh.nl / 06-20 61 12 81).

Geïnteresseerd?

Dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren via dit sollicitatieformulier!