Junior Kandidaat-Notaris

Bedrijf
DLA Piper Nederland N.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Omschrijving

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 80 steden verdeeld over 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.

Wij zijn het hele jaar op zoek naar startende kandidaat-notarissen die hun horizon willen verbreden bij een groot internationaal kantoor. Als startend kandidaat-notaris ga je aan de slag voor de praktijkgroep Corporate of Real Estate De praktijkgroepen kennen beiden een dynamische praktijk waarin advocatuur en notariaat geïntegreerd samenwerken. Daarnaast ga je ook nauw samenwerken met je (internationale) collega's van de andere praktijkgroepen, waardoor je naast een brede kijk op de praktijk ook snel met de rest van je collega's een persoonlijke band opbouwt. Naast je opleiding draai je direct mee in een hoogwaardige praktijk en krijg je al snel de mogelijkheid om zelfstandig aan zaken te werken en cliënten te adviseren.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaten met een stevige persoonlijkheid. Je bent ondernemend en bereid een actieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van kantoor. Daarnaast werk je graag in (internationaal) teamverband aan grensoverschrijdende zaken.

Wij komen graag in contact met kandidaten met:

  • Een (bijna) afgeronde studie Notarieel recht;
  • Een overtuigende en energieke persoonlijkheid, teamspeler;
  • Een praktische en oplossingsgerichte instelling;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid (schriftelijk en mondeling) in zowel Nederlands als Engels.

Carrièremogelijkheden

De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Naast de beroepsopleiding, draai je direct mee in een hoogwaardige praktijk en krijg je al snel de mogelijkheid om zelfstandig aan zaken te werken en cliënten te adviseren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via deze website. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.