Junior Associate Public Law

Bedrijf
DLA Piper Nederland N.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Omschrijving

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 80 steden verdeeld over 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.

Ons Public Law team is onderdeel van de praktijkgroep Litigation & Regulatory en werkt nauw samen met de praktijkgroep Real Estate. Dit hechte, enthousiaste en ambitieuze team voert een gecombineerde advies- en procespraktijk.

Vanwege de groei van de praktijk, zijn we op zoek naar (aankomende) advocaten die dit team willen komen versterken. Je adviseert over (vastgoed)transacties, procedeert over energieprojecten en bent betrokken bij de nieuwste gebiedsontwikkelingen.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een stevige persoonlijkheid. Je bent ondernemend en bereid een actieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van kantoor. Daarnaast werk je graag in (internationaal) teamverband aan grensoverschrijdende zaken.

Wij komen graag in contact met kandidaten met:

  • Afgeronde studie Nederlands recht, inclusief civiel effect
  • Interesse in het raakvlak van bestuursrecht en privaatrecht
  • Overtuigende en energieke persoonlijkheid, teamspeler
  • Praktische en oplossingsgerichte instelling
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid (schriftelijk en mondeling) in zowel Nederlands als Engels

Carrièremogelijkheden

De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Naast de beroepsopleiding en de Law Firm School (LFS) draai je direct mee in een hoogwaardige praktijk en krijg je al snel de mogelijkheid om zelfstandig aan zaken te werken en cliënten te adviseren of te procederen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via deze website. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.