Tax Adviser - Employment & Benefits

Bedrijf
Loyens & Loeff
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Internationaal recht / Europees Recht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Voor onze praktijkgroep Employment & Benefits in Amsterdam zoeken wij startende belastingadviseurs

"Bij Loyens & Loeff krijg je de ruimte om je op het hoogste niveau te ontwikkelen"

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Voor onze praktijkgroep Employment & Benefits in Amsterdam zoeken wij startende belastingadviseurs

Wat bieden wij jou?

Als belastingadviseur binnen de praktijkgroep Employment & Benefits maak je deel uit van een praktijkgroep die centraal staat tussen de andere praktijkgroepen van ons kantoor. Er wordt nauw samengewerkt tussen advocaten en fiscalisten. Je vervaardigt adviezen van inhoudelijk complexe aard en handelt deze al snel zelfstandig af met de client of met advocaten, notarissen en adviseurs vanuit andere praktijkgroepen binnen kantoor. We hebben korte lijnen en je krijgt al snel de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf contact te onderhouden met onze klanten. Kortom, een uitdagende (eerste) stap in je carrière.

De advocaten, fiscalisten en notarissen van Loyens & Loeff werken in teams waarin verschillende disciplines worden gecombineerd en veel tijd wordt besteed aan het delen van kennis. De cultuur binnen Loyens & Loeff kenmerkt zich door een sterk gevoel voor ondernemerschap, een hoge graad van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. De kwaliteitsgerichtheid en korte lijnen zijn de basis voor een inspirerende cultuur.

Opleiding

Wanneer je gaat werken in de zakelijke dienstverlening, merk je dat de dagelijkse praktijk verschilt van wat je op de universiteit hebt geleerd. Om de omschakeling van theorie naar praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft ons kantoor een opleidingsinstituut in het leven geroepen: de Loyens & Loeff Academy. Na afloop van de Loyens & Loeff Academy ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en gedeeltelijk door Loyens & Loeff zelf.

Jouw kwaliteiten

Jij bent een afgestudeerde WO-student fiscale economie en/of fiscaal recht. Je bent pro-actief, ondernemend en communicatief sterk. Je bent een echte teamplayer en hebt een flexibele en commerciële instelling. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift.

Solliciteren?

Ben jij (bijna) klaar met je master fiscaal recht en/of fiscale economie? Solliciteer dan voor de functie van tax adviser via deze link. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag een motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. De motivatiebrief kan je richten aan Florentine Pahud. Voor vragen kan je contact opnemen met Florentine Pahud via Florentine.Pahud@loyensloeff.com of +3120 578 5932