Advocaat-stagiair(e)

Bedrijf
Baker McKenzie
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Informatie

Bij onze civiele praktijk kun je als Advocaat-stagiaire terecht bij de secties: Corporate M&A, Banking & Finance, Real Estate, Employment, Litigation, IP/IT & Commercial en Competition & Trade.

Functie

In hechte multidisciplinaire teams timmeren we aan de weg. We dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Als Advocaat-stagiaire werk je dagelijks samen met cliënten en collega’s in zowel Nederland als het buitenland. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten op een breed werkgebied. Je wordt regelmatig uitgenodigd voor internationale practice group meetings waar je intensief wordt opgeleid en je nauwe contacten met je binnen- en buitenlandse collega’s onderhoudt.

Een sectiewissel is bij ons niet verplicht. Je wordt intensief begeleid en je neemt deel aan de LFS en het opleidingsprogramma van de Baker Academy. In welke sectie je komt, hangt af van je eigen wensen, je afstudeerrichting en je persoonlijke kwaliteiten.

Eisen

Baker McKenzie is altijd op zoek naar ambitieuze Advocaat-stagiaires. Je kiest bewust voor een carrière bij een groot, internationaal kantoor en kunt dit goed motiveren. Vanzelfsprekend heb je (bijna) een academische studie in Nederlands recht afgerond, stage(s) gelopen en een goed CV evenals cijferlijst. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en wil je in teamverband werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende zaken.

Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels www.werkenbijbaker.nl. Let op: deze vacature is onder voorbehoud. Wij kijken altijd uit naar jouw sollicitatie, maar hebben sterk de voorkeur voor kandidaten die een student-stage bij ons gelopen hebben en bekijken per keer of er op dat moment plek is voor een starter op de sectie van jouw voorkeur.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Liselotte Kroeze (Recruiter) via 020 551 7937 of mail naar liselotte.kroeze@bakermckenzie.co