Student-stagiair(e)

Bedrijf
Ploum
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij een B3- of masterstudent Rechten en wil jij een uitdagende studentstage volgen? Wij hebben nog diverse stageplekken beschikbaar op de volgende secties:

  • Dispute Resolution
  • Ondernemingsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Bestuurs- en strafrecht
  • IP & IT

Ben jij pragmatisch, bevlogen en scherpzinnig? Dan maken wij graag kennis met jou.

Wij bieden volop mogelijkheden om stage te lopen en zijn daarom voortdurend op zoek naar ambitieuze rechtenstudenten. In acht weken draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk. Je bereidt processtukken voor, beantwoordt rechtsvragen en doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Tevens woon je zittingen en cliëntafspraken bij en doe je mee met de informele activiteiten van ons kantoor. Je werkt in een team met ervaren advocaten en jonge advocaten. Dit geeft een fijne dynamiek en een open en informele sfeer. De deur staat (letterlijk) bij iedereen altijd open. Het wordt een leerzame en uitdagende studentstage die jou klaarstoomt voor de toekomst.

De stagevergoeding bedraagt maximaal bruto €700,00 per maand op basis van 40 uur per week.

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen?

Solliciteer dan direct via deze link.