Advocaat-stagiaire Vastgoed & Overheid

Bedrijf
Van Benthem & Keulen
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij een commercieel ingestelde en gedreven student die zich wil gaan specialiseren in het civiel vastgoed? Dan heeft Van Benthem & Keulen een mooie kans voor je! 

De functie

Ter uitbreiding van het team Vastgoed & Overheid komen wij graag in contact met een ambitieuze kandidaat die binnenkort of recentelijk zijn/haar master Rechtsgeleerdheid heeft behaald. Hij/zij zal in de civielrechtelijke vastgoedpraktijk werkzaam zijn; aanvankelijk als juridisch medewerker en als beide partijen enthousiast zijn als advocaat-stagiaire.

Binnen de praktijkgroep Vastgoed & Overheid zijn de volgende expertises samengebracht: aanbestedingsrecht, bouwrecht, bestuursrecht, nadeelcompensatie & planschade, onteigening, ruimtelijk bestuursrecht en vastgoed. Het is een dynamisch en ambitieus team van 15 advocaten, waarin op hoog niveau op deze verschillende expertises wordt (samen)gewerkt voor eigenaars en gebruikers van winkelruimte en opslagruimte/kantoorruimte, woningcorporaties, beleggers, bouwers, ontwikkelaars, overheden, zorgpartijen et cetera. Ook wordt nauw samengewerkt met het vastgoednotariaat. De praktijk van het team (civiel) Vastgoed omvat het meedenken met, het adviseren aan en het procederen voor cliënten ten aanzien van onder meer huurrechtelijke vraagstukken, koop en verkoop van onroerend goed (waaronder ontwikkeling, bouw, sale and lease back), zakelijke rechten; kortom alles wat vastgoed gerelateerd is.

Wij zoeken een kandidaat die

  • affiniteit met (civiel) vastgoedrecht heeft;
  • bovengemiddelde studieresultaten heeft;
  • analytisch sterk is;
  • beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • een gezonde dosis humor en een open/directe wijze van communiceren heeft.

Wij bieden

werken bij een succesvol en (daardoor) groeiend kantoor

• werken aan interessante zaken voor grote en middelgrote cliënten

• uitstekende opleidingsmogelijkheden (we beschikken over een intern opleidingstraject en zoeken samen met jou naar mogelijkheden om kennis te vergroten)

• een stimulerende werkomgeving met een goede work / life balance

Sollicitatieprocedure

Wil je deel uitmaken van een ambitieus en innovatief kantoor, ruimte krijgen voor initiatieven en voor interessante cliënten werken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten naar Marga Fennema, Human Resources (werken@vbk.nl).