Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Taal
Nederlands

Omschrijving

Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren en heeft meer dan 45 kantoren in Afrika, Azië, Europa, Latijns Amerika, het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken meer dan 2500 juristen bij Hogan Lovells, waarvan circa 55 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten op kantoor in Amsterdam.

In Amsterdam wordt nauw samengewerkt vanuit praktijkgebieden: Employment, Corporate M&A, Banking & Finance, Tax, Intellectual Property, Media & Technology, Global Regulatory en Litigation.

Business unit Employment

De Business unit Employment adviseert en procedeert op het gebied van het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. De unit neemt een zelfstandige positie in binnen het kantoor en ondersteunt daarnaast de andere praktijken, in het bijzonder de Corporate praktijk. De unit richt zich in het bijzonder op de arbeidsrechtelijke begeleiding van internationale fusies en overnames, outsourcingtrajecten en reorganisaties. Daarnaast wordt binnen de internationale Employment practice gewerkt aan gezamenlijke projecten, bijvoorbeeld op het gebied van medezeggenschap, privacy op de werkplek en uniformering van arbeidsvoorwaarden.

Beginnende advocaat stagiair

Ter versterking van de Business unit Employment zijn wij op zoek naar een talentvolle startende advocaat-stagiaire die in het bijzonder affiniteit heeft met het terrein waar arbeidsrecht en ondernemingsrecht elkaar overlappen. Onze nieuwe collega dient zich zowel in het Nederlands als in het Engels helder te kunnen uitdrukken, te beschikken over uitstekende analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Ook verwachten wij creativiteit, sociale vaardigheden en commercieel gevoel. Ook goed kunnen samenwerken, proactiviteit, stressbestendigheid en flexibiliteit behoren tot de kerncompetenties voor de functie.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Sanne Braam, Manager Human Resources, telefoonnummer 020-5533 669 of e-mail je CV, cijferlijst, motivatie en eventuele (stage)beoordelingen zo spoedig mogelijk naar amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.