Coördinator studentenactiviteiten (16 uur per week)

Bedrijf
Van Benthem & Keulen
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij rechtenstudent en op zoek naar een bijbaan? Wil jij eens op een andere manier kennismaken met de advocatuur en het notariaat? Hou jij van organiseren, werk je planmatig en ben jij de komende 6 maanden voor minimaal 16 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

In de functie van Coördinator studentenactiviteiten heb je contact met studie- en studentenvereniging en je vertegenwoordigt Van Benthem & Keulen bij beurzen, bedrijvendagen, in-housedagen, netwerkevents, recruitmentdiners en je organiseert de VBK Meesterdagen. Daarnaast werk je samen met de marketingafdeling aan een goede employer branding middels o.a. het gebruik van sociale media.

JOUW PROFIEL

Je studeert rechten en je zit tenminste in je tweede jaar van de studie. Je bent representatief, enthousiast en zelfstandig. Je neemt initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

ONS AANBOD

Wij bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie bij een ambitieus en innovatief kantoor. De werksfeer is informeel en prettig en samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke functie en ben je bereid om je 2 dagen per week in te zetten voor ons kantoor? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar werken@vbk.nl ter attentie van Marga Fennema, Human Resources. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. In het kader van uw sollicitatie verwerken wij uw persoonsgegevens als volgt: privacy-statement-sollicitanten-en-studenten/.