All-round Studentstage

Bedrijf
Pot Jonker Advocaten
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Pot Jonker Advocaten. Een kantoor waar we hecht samenwerken met cliënten. Waar we proactief meedenken over uitdagende juridische vraagstukken en toekomstbestendige adviezen uitbrengen. Waar we eerlijk zijn naar onze cliënten, maar ook naar onszelf. Waar we continu streven naar de beste kwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van onze relaxte werksfeer en goede werk-privé balans. Waar we nieuwsgierig zijn. Ook naar jouw frisse blik en ambitie. Ben jij onze toekomstige Pot Jongster?

Over Pot Jonker Advocaten

Pot Jonker Advocaten is een middelgroot hoog gespecialiseerd en betrokken advocatenkantoor met een pragmatische instelling. Vanuit ons kantoor in het hart van Haarlem werken we met ruim 25 advocaten aan uitdagende zaken voor toonaangevende en (inter)nationaal opererende opdrachtgevers waaronder multinationals, beursgenoteerde bedrijven, overheden, zorginstellingen en het MKB. Met teams gespecialiseerd in onder andere ondernemings- en insolventierecht, overheids- en aanbestedingsrecht, vastgoedrecht en infrastructuur, arbeids- en medezeggenschapsrecht, en IT, privacy, IE en e-commerce, bieden we onze cliënten een brede juridische dienstverlening.

All-round student-stage bij Pot Jonker Advocaten

Heb jij meer ambitie dan je kwijt kunt in de collegebanken? Ben je ondernemend, heb je een scherp oog en een brede juridische interesse? En last but not least: ben je in de eindfase van jouw universitaire studie rechten (laatste jaar BA of MA)? Dan biedt Pot Jonker de all-round student-stage die je zoekt!

Tijdens onze twee maanden durende fulltime stage maak je uitgebreid kennis met ons kantoor en alle facetten van de advocatuur. Hoe dan? Door een kantoorbrede en inhoudelijke bijdrage te leveren aan interessante zaken. Zo bereid je o.a. processtukken voor, voer je (jurisprudentie) onderzoeken uit, schrijf je notities en schuif je aan bij de wekelijkse lunches van onze secties. Ook krijg je de mogelijkheid om zittingen en cliëntbesprekingen bij te wonen.

The floor is yours

Als Pot Jongster ben je écht onderdeel van ons team. Zo deel je de kamer met een advocaat, word je begeleid door een tweetal advocaten en heb je in verband met jouw werkzaamheden ook intensief contact met de andere advocaten. Omdat we het belangrijk vinden dat de stageperiode bijdraagt aan jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling, bieden we je veel vrijheid om jouw eigen draai aan de stage te geven. Ben je, ondanks onze breed juridisch ingestoken stage, extra geïnteresseerd in een specifiek rechtsgebied of thema? Geef het aan en we geven de stage gezamenlijk vorm.

Op zijn Pot Jonkers

Naast passie voor het vak van advocaat en het plezier dat we beleven aan ons werk, beleven we ook plezier aan veel andere dingen in het leven. Daarom hebben we veel aandacht voor de juiste werk-privé balans en organiseren we als kantoor regelmatig sociale activiteiten zoals periodieke borrels, sportactiviteiten en andere evenementen. Als Pot Jongster ben je van harte welkom om daaraan deel te nemen!

Opstap naar meer

Pot Jonker is doorlopend op zoek naar talenten die als advocaat-stagiair op hoog niveau willen werken en ons kantoor nog verder willen uitbouwen. De student-stage is een mooie eerste kennismaking om er van beide kanten achter te komen of we aan elkaar gewaagd zijn. Wellicht is jouw Pot Jongster avontuur dus een opstap naar meer.

Interesse? Stuur jouw CV, motivatiebrief en (ongeschoonde) cijferlijst naar de volgende mailadressen:

  • mr. Shira Vrij - vrij@potjonker.nl 
  • mr. Brian van Veen - vanveen@potjonker.nl

Graag vernemen wij ook in welke periode je graag stage zou willen lopen.