Gevorderd Advocaat-Stagiaire of Advocaat-Medewerker Bouwrecht

Bedrijf
Van Benthem & Keulen
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wij zoeken een gevorderd advocaat-stagiaire of een advocaat-medewerker ter versterking van het team Bouwrecht, onderdeel van de praktijkgroep Commercial Contracting en Dispute Resolution.

Het team

Binnen het team Bouwrecht, dat op dit moment bestaat uit vier advocaten, wordt zowel geadviseerd als geprocedeerd over uiteenlopende vraagstukken binnen het bouwrecht (en een aantal aanverwante rechtsgebieden).

De kandidaat

De advocaat die wij zoeken:

  • Heeft een passie voor het (bouw)recht
  • Heeft aantoonbare ervaring op het gebied van het bouwrecht
  • is energiek, autonoom en gaat zorgvuldig te werk
  • Ervaring met het opstellen en beoordelen van verschillende (internationale) contractvormen en voorwaarden (UAV, UAV-GC, DNR, FIDIC) strekt tot aanbeveling
  • beschikt over een gezonde dosis ambitie, humor en doorzettingsvermogen

Ons aanbod

Wij bieden jou een zelfstandige, afwisselende en veelzijdige functie in een ambitieus en innovatief kantoor. De werksfeer is informeel en prettig. Samenwerken staat hoog in ons vaandel. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Wil je deel uitmaken van een ambitieus en innovatief kantoor, ruimte krijgen voor initiatieven en voor interessante cliënten werken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar Marga Fennema (werken@vbk.nl).

 Wil je meer weten over ons kantoor? Kijk dan op www.vbk.nl