Student-stagiaire Commercial

Bedrijf
CMS
Type
Stage
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. CMS biedt gespecialiseerde juridische en fiscale diensten. Wij onderscheiden ons daarbij door betrokkenheid en kennis van onze cliënten en de sectoren waarin zij actief zijn.

In Nederland behoort CMS tot de toonaangevende juridische dienstverleners. Met ruim 150 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, actief vanuit Amsterdam, Brussel en Utrecht, ondersteunen wij cliënten met onze kennis, ervaring en creativiteit.

De sectie Commercial law bestaat in totaal uit 8 advocaten die op hoog niveau hun werk verrichten. Deze sectie houdt zich bezig met alle facetten van het contractenrecht met een focus op retail, (maak)industrie en life sciences.

Voor onze sectie Commercial law in Utrecht zoeken wij doorlopend enthousiaste student-stagiaires.

Tijdens een studentstage leer je de dagelijkse praktijk van onze advocaten kennen. Je neemt deel aan de lopende zaken en gaat mee naar eventuele zittingen en besprekingen. Ook lever je waar mogelijk een inhoudelijke bijdrage aan het opstellen van processtukken en adviezen voor cliënten. Een stage duurt in principe 8 weken. Daarvoor ontvang je een vergoeding van € 1.500.

Wil jij kennis komen maken met het Ondernemingsrecht in een internationale praktijk? Kom dan een student-stage lopen bij CMS!

Aanmelden kan door je motivatie, cv en cijferlijst te sturen naar: Afdeling Recruitment t.a.v. Misha Verbeek +31 30 2121 740 of Evelyne Hof  +31 20 3016 262 via recruitment@cms-dsb.com.