Junior kandidaat-notaris Ondernemingsrecht Den Haag

Bedrijf
Buren
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Buren N.V. is een dynamisch kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij Buren vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken.

Bij Buren houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij Buren op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en financieel recht. Buren adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste junior kandidaat-notaris met 0 - 2 jaar werkervaring die de ondernemingsrechtpraktijk in de vestiging Den Haag komt versterken. Je hebt een goed analytisch vermogen en je handelt pragmatisch, empathisch en doelgericht. Je past bij ons als je stevig in je schoenen staat, een gezonde dosis humor bezit en een brede maatschappelijke kennis en ontwikkeling hebt. Verder verwachten we van kandidaten een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

Wij geven je de kans om de ondernemingsrechtpraktijk verder uit te bouwen, goede ontwikkelingsmogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en een informele sfeer.

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten aan:

Buren N.V. T.a.v. mevrouw I. Maassen, vacature@burenlegal.com