Intaker kantoor Amsterdam (20-40 uur)

Bedrijf
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Overig
Taal
Nederlands

Omschrijving

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht is op zoek naar een empathische en gestructureerde intaker, die het eerste telefonische contact met onze cliënten op zich neemt.

Functie

Als intaker ben jij het eerste aanspreekpunt wanneer potentiële cliënten bellen voor (juridisch) advies. Vaak hebben zij een ongeval gehad en daarbij letsel opgelopen. Jij bent een luisterend oor voor hen en zorgt ervoor dat zij zich meteen op hun gemak voelen. Het helpen van mensen geeft jou energie. Je beantwoordt vragen en legt op een vriendelijke en duidelijke manier onze werkwijze uit. Je brengt alle relevante gegevens in kaart en beoordeelt (al dan niet in overleg) of wij een zaak kunnen aannemen. Vervolgens kan de jurist met de door jou gemaakte inventarisatie gelijk aan de slag. Je maakt deel uit van het intaketeam dat bestaat uit 3 personen en zich laat omschrijven als hardwerkend, gezellig en informeel.

Functie eisen;

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding
  • Klantgerichte, empathische houding
  • Goede beheersing van MS Office
  • Nauwkeurig, flexibel en stressbestendig
  • Goed kunnen samenwerken in teamverband
  • Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving

Het bedrijf

De cultuur binnen JBL&G is informeel, transparant en hiërarchisch plat. Iedereen – van boekhouder tot management – staat open voor en draagt bij aan verbeteringen en nieuwe ideeën en is niet bang voor verandering. Verandering staat binnen JBL&G voor iets nieuws, voor groei, voor ontwikkeling en voor levendigheid. Dat maakt werken bij JBL&G juist elke dag uitdagend!

Solliciteren

Kun jij niet wachten om voor JBL&G aan de slag te gaan en sta jij sterk genoeg in je schoenen om cliënten te woord te staan die letsel hebben opgelopen? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar hr[@]jblg.nl t.a.v. Rowena Riemersma. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Frederik Lieben 020 2184043. Je reactie zal met de grootste discretie worden behandeld.

Alleen sollicitaties inclusief motivatiebrief en cv worden in behandeling genomen.