Advocaat-stagiaire Gezondheidszorg

Bedrijf
Nysingh N.V.
Type
Vacature
Locatie
Utrecht,Zwolle
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Taal
Nederlands

Omschrijving

Jouw rol

Voor onze sectie Gezondheidszorg zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire met een specifieke interesse in het gezondheidsrecht. Je houdt je bezig met brede gezondheidsrechtelijke vraagstukken, zoals het adviseren rondom patiëntenrechten, toelating medisch specialisten, statuten, governance, het vormgeven van samenwerkings- en organisatieverbanden en het opstellen van reglementen en overeenkomsten. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet, bent actief en gedreven om je te ontwikkelen tot een uitstekende advocaat-medewerker.

De sectie en marktgroep

De sectie Gezondheidszorg bestaat uit drie compagnons en vier advocaten met een enorme passie voor hun vak en de branche. Zij publiceren geregeld, verzorgen bijdragen in handboeken op hun expertisegebieden, spreken op vooraanstaande congressen en bijeenkomsten van vakverenigingen, doceren aan academische instanties en zijn lid van de redactie van vaktijdschriften. Samen met ruim 30 advocaten uit al onze disciplines, maak je deel uit van de marktgroep Zorg. Zo beschikken we in de marktgroep over de benodigde integrale juridische expertise om zorginstellingen op hoog niveau te adviseren.

Wat kun jij verwachten?

  • de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede advocaat-medewerker binnen een top 20 kantoor;
  • een kwalitatief hoogstaande sectie en marktgroep waarin aansprekende en afwisselende zaken behandeld worden;
  • cursussen en training op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een iPhone en een Microsoft Surface Pro;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en 24 studieverlofdagen.

Wil je weten hoe het is om als advocaat-stagiaire bij Nysingh te werken? Kijk dan op: https://goo.gl/qBDyaj

Wat zoeken wij?

Jij hebt de studie Nederlands recht (bijna) afgerond met goede resultaten en hebt aantoonbare affiniteit met het gezondheidsrecht.

Wij zoeken een advocaat-stagiaire die in de volledige breedte van het gezondheidsrecht verder opgeleid wil worden. Naast een goed analytisch vermogen beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, betrokken, resultaatgericht en krijgt energie van werken in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

Herken jij je in deze omschrijving, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

We vertellen je graag meer!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, maar wil je graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Tessa van den Ende, advocaat- compagnon sectie Gezondheidszorg. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Hidde Botma (hidde.botma@nysingh.nl / 06-12744314).

De procedure

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen sturen we je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging. We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief, CV, ongeschoonde cijferlijsten en stagebeoordelingen naar TeamHR@nysingh.nl.