Advocaat-stagiaire Bestuursrecht en omgevingsrecht

Bedrijf
Nysingh N.V.
Type
Vacature
Locatie
Arnhem
Branche / Vakgebied
Staats- en bestuursrecht
Taal
Nederlands

Omschrijving

Jouw rol?

De ene dag in toga, de andere dag samen met je collega’s werken aan een adviesdossier. Als advocaat-stagiaire bestuursrecht en omgevingsrecht binnen de overheidspraktijk van Nysingh zie je niet alleen de rechtszaal van binnen, maar werk je ook mee aan grotere adviesdossiers. Met de nieuwe Omgevingswet in aantocht, is onze bestuursrechtspraktijk groeiende. Wij zoeken daarom uitbreiding van ons team!

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Vastgoed & Overheid bestaat uit ruim dertig advocaten en (kandidaat-)notarissen. Er wordt nauw samengewerkt voor gezamenlijke klantrelaties, zowel binnen als buiten de sectie. Binnen de sectie kennen we specialisten van bouwrecht tot omgevingsrecht en van privacy tot onteigening. Binnen diverse Marktgroepen werken leden van verschillende secties samen om onze cliënten op uiteenlopende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede advocaat-medewerker binnen een top 20 kantoor;
  • een team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
  • uitdagende zaken van overheden, gerenommeerde bedrijven en instellingen;
  • cursussen en training op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een laagdrempelige bedrijfscultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen;
  • een IPhone en een Microsoft Surface Pro;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en 24 studieverlofdagen.

Wil jij weten hoe het is om als advocaat-stagiaire bij Nysingh te werken? Lees dan hier de blog van een advocaat-stagiaire bij Nysingh.

Wat heb je ons te bieden?

Jij hebt de studie Nederlands recht (bijna) afgerond met goede resultaten. Je hebt aantoonbare affiniteit met de bestuursrecht en omgevingsrecht.

Wij zoeken een advocaat-stagiaire die naast een goed analytisch vermogen beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, betrokken, resultaatgericht en krijgt energie van werken in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

Locatie

De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Arnhem. Leden van de sectie zijn echter mobiel en daardoor regelmatig ook op onze andere locaties in Zwolle, Apeldoorn en Utrecht te vinden. Deze flexibiliteit verwachten wij ook van jou.

De procedure

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen sturen we je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging. We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

We vertellen je graag meer!

We begrijpen het als je meer informatie over de vacature wilt. Voor inhoudelijke vragen kun je daarom contact opnemen met Advocaat-compagnon Jan Hein Meijer (06-51261880) of Senior advocaat-medewerker Vera Textor (06-12393956)  en voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HR Adviseur Myrna Boumans (0620611281).

Direct solliciteren?

Stuur je motivatie, CV, ongeschoonde cijferlijsten en evt. stagebeoordeling(en) naar solliciteren@nysingh.nl.