Studentstage

Bedrijf
Höcker Advocaten
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.hocker.nl/

Omschrijving

Ben je aan het einde van je rechtenstudie en heb je de ambitie om advocaat te worden? Bij Höcker Advocaten kun je ervaren hoe de praktijk werkt tijdens een fulltime studentstage van twee maanden. Tijdens je studentenstage krijg je inzicht in hoe jouw toekomstige baan eruit ziet. Je gaat mee naar besprekingen en zittingen. Je duikt diep de stof in en schrijft adviezen voor verschillende advocaten. Uiteraard word je ook nauw betrokken bij alle kantooractiviteiten. Kortom, je draait mee in de dagelijkse praktijk. Zo maak je kennis met alle facetten van het vak en krijg je de kans te ontdekken wat het beste bij je past.

Wij zijn altijd op zoek naar talent en op dit moment specifiek naar een student stagiair arbeidsrecht. Ben jij aan het einde van je studie rechten en beschikbaar vanaf 1 februari en wil je graag meedraaien op onze sectie arbeidsrecht, stuur dan je cv en motivatie vergezeld van een recente cijferlijst naar Martyn Top via top@hocker.nl. Voor specifieke vragen kun je uiteraard ook eerst telefonisch contact met ons opnemen via 020 – 5777700.

We horen graag van je!

Het is momenteel niet mogelijk om te solliciteren op deze vacature.