Werkstudent Arbeidsrecht

Bedrijf
Norton Rose Fulbright LLP
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Taal
Nederlands
Website
www.nortonrosefulbright.com

Omschrijving

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarbij eigen inbreng en zelfstandigheid gewaardeerd worden. Als werkstudent werk je 2 à 3 dagen per week en ben je bij voorkeur voor langere tijd beschikbaar. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk van het dagelijks kantoorleven te laten meemaken. Je zult deelnemen aan zowel werkgerelateerde activiteiten zoals trainingen en jurisprudentielunches maar ook aan sociale activiteiten zoals kantoorborrels, feesten, wintersport, weekends en sportactiviteiten.

In Amsterdam kun je als werkstudent kennismaken met de volgende secties:

 • Corporate;
 • Banking;
 • Employment;
 • Energy;
 • Infrastructure;
 • Dispute Resolution and Litigation;
 • Notarial Services;
 • Tax.

De functie

Als werkstudent draai je van A tot Z mee in het dagelijks kantoorleven. Je werkt mee aan (internationale) transacties en draagt zo bij aan toonaangevende juridische adviezen. Het werkstudentschap is sectiegericht, wat betekent dat je echt onderdeel bent van een team. Bij Norton Rose Fulbright wordt veel samengewerkt met (internationale) collega’s. Het is om die reden van belang om goed te kunnen samenwerken op sectie-, kantoor- en internationaal niveau.

Jouw profiel

 • Je bent bij voorkeur in de afrondende fase van de studie Nederlands Recht;
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal (in woord en geschrift);
 • Je hebt affiniteit met de commerciële praktijk;
 • Je wilt graag eigen verantwoordelijkheden;
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;
 • Je bent precies en accuraat;
 • Je bent ondernemend ingesteld;
 • Je bent open-minded, leergierig en zelfstandig;
 • Je bent een plezierig persoon om mee samen te werken.

 Norton Rose Fulbright

Per 3 juni 2013 behoort Norton Rose Fulbright met bijna 3.800 advocaten tot de tien grootste advocatenkantoren ter wereld. Norton Rose Fulbright heeft kantoren in meer dan 50 steden in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Azië, Australië, Afrika, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Norton Rose Fulbright is een van de grootste advocatenkantoren in de Verenigde Staten, met meer dan 750 advocaten over het hele land, onder meer in New York, Houston, Dallas, Los Angeles en Washington, DC.

Solliciteren

Wij ontvangen graag jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en). We kunnen naar aanleiding van je sollicitatie samen bekijken welke sectie het beste bij je past en waar er plek is.

Jouw sollicitatie kun je richten aan Maartje van Oorsouw (HR / Recruitment Assistant).

Informatie

Je kunt voor vragen contact opnemen met Maartje van Oorsouw (HR / Recruitment Assistant) via:

E recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com
T 020 462 9384