Student-stage

Bedrijf
STIJL Advocaten
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil je kennismaken met de advocatuur en ben je in de masterfase van je rechtenstudie? Kom dan stage lopen bij Stijl Advocaten!

Over Stijl Advocaten

Stijl Advocaten is een niche kantoor op het gebied van het vastgoedrecht. Wij adviseren, structureren, contracteren en procederen. Al onze advocaten zijn afkomstig van grote kantoren en wij vinden juridische diepgang belangrijk. Dit combineren wij met een open cultuur en een prettige werksfeer. Wij bieden gemotiveerde en geïnteresseerde rechtenstudenten in het derde of vierde jaar van hun opleiding een stageplaats aan van minstens 2 maanden.
Stijl Advocaten is gevestigd in Amsterdam nabij het Hoofddorpplein.

Ons werkterrein is het vastgoed in de meest brede zin, waaronder:

  • bouwrecht, huurrecht en projectontwikkeling
  • koop/aanneming (transactiepraktijk)
  • aanbestedingsrecht / staatssteunrecht
  • bestuursrecht / overheidsregelgeving

De masters Ondernemingsrecht, Europees Recht en Staats- en Bestuursrecht sluiten bijvoorbeeld aan bij onze praktijk.

Wat wij bieden

Tijdens de stage laten wij je kennis maken met alle facetten van de advocatuur en houd je je onder andere bezig met het schrijven van notities en het voorbereiden van processtukken, het verrichten van jurisprudentie- en literatuuronderzoek en het bijwonen van zittingen en besprekingen. De stagevergoeding bedraagt € 500,- bruto per maand. Uiteraard leer je ons en onze praktijk goed kennen door deze stage.

Meer weten?

Neem dan contact op met Wouter den Harder en/of Laura Kruitwagen op telefoonnummer 020 346 9980.

Solliciteren

Wil je een uitdagende stageplaats bij Stijl Advocaten? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van officiële cijferlijst per post aan Stijl Advocaten, t.a.v. Kelly Hooijschuur, Postbus 9101, 1006 AC Amsterdam, of per e-mail aan hooijschuur@stijladvocaten.nl.